Rasmus Sleiman

Til dagligt studerer jeg på Advanced Science Teachers Education og Copenhagen Honours College – to linjer på læreruddannelsen. Sideløbende med mine studier, har jeg fornøjelsen af at undervise en masse skønne børn og unge, som naturfagslærer på en skole i Gentofte. Her underviser jeg både store og små, i alt hvad der har med naturvidenskaben at gøre. Både indenfor natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi, og matematik.

Mit mål med SoMe Science Akademiet er at bruge de sociale medier til at brede fascinationen ved naturvidenskabens forunderlige verden ud til endnu flere unge danskere. Piger såvel som drenge.

Min YouTube kanal hedder Spørge Tavlen. Her tager jeg afsæt i børn og unges undren og belyser deres naturvidenskabelige spørgsmål ved hjælp af eksperimenter og demonstrationer.

Har du et spørgsmål til Spørge Tavlen, eller øjner du muligheden for et samarbejde, så er du velkommen til at kontakte mig via LinkedIn eller på mail: rasmus.sleiman@outlook.com

Dit akademi

SoMe Science Akademiet tilbyder 10 pladser til influencere, der vil forstå, forklare og forsøge sig med videnskab for at gøre følgerne klogere – og verden bedre.

Er du interesseret? Så ansøg her.